EXPOONLINE.rs je novi prostor koji je Novosadski sajam kreirao sa ciljem višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca – učesnika virtuelnih sajmova i poslovne publike. Prvi događaj je Međunarodni poljoprivredni sajam sa nizom funkcionalnih prednosti za tradicionalne i nove učesnike najznačajnijeg agrobiznis događaja u Jugoistočnoj Evropi.

Od nastupa na svakom sajmu izlagači očekuju da promovišu kompaniju, proizvode i usluge; istaknu sajamske popuste i akcije; direktno komuniciraju sa posetiocima i drugim izlagačima; hoće i da prodaju; ali i da budu vidljivi medijima. Sve to omogućeno je na platformi expoonline.rs. Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i podstaći B2B sastanci. Edukacije i promocije realizuju se kao onlajn konferencije, vebinari ili prezentacije.

Predstavljanju rasnih grla domaćih odgajivača stoke nedostajaće samo miris prostora u kojima borave goveda, ovce, koze, svinje i koze na Novosadskom sajmu. Najkvalitetnije što Srbija ima.

Uprkos tome što su u ovoj godini na novosadskom sajmištu većina priredbi nije održana zbog pandemije koronavirusa, vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga je organizovano. Na virtuelnom Poljoprivrednom sajmu zasijaće proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja „Najbolji u 2020“.

Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cene i akcije učesnika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju sa izlagačima, komfor je koji Poljoprivredni sajam onlajn pruža svim korisnicima. Učešće na B2B sastancima omogućeno je i izlagačima i poslovnim posetiocima, a potrebna je samo registracija profila.